Auto MAN Oy

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Automaattivaihteistojen pesu, öljynkierrätus ja lisäaine

Suoritamme automaattivaihteistojen öljynvaihdot valmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti ja nyt myös uutuutena tarkoitukseen tehdyllä koneella kierrättämällä. Kierrätyksen etuna on muun muassa se, että vaihteistosta saadaan vaihdettua kaikki öljy. Tarvittaessa voimme suorittaa vaihteiston pesun käyttäen Forté-tuotteita, lisäksi lisäämme öljyn joukkoon Fortén vaihteiston lisäaineen. Parhaimmillaan vaihteiston pesu, öljyn kierrätys sekä lisäaine korjaavat ongelmat vaihteistossa ja säästää kalliilta vaihteiston korjaukselta.

Suositamme huoltolaitteella öljyn kierrätystä ja pesua tilanteissa jossa:

 vaihteisto vaihtaa liian hitaasti tai nopeasti

 vaihteisto nykii vaihdettaessa tai tasaisesti ajettaessa

 vaihteisto vaihtaa viiveellä

 vaihteen vaihto on kova

Miksi?

Riippuen valmistajien ohjeista automaattivaihteiston öljyt tulisi vaihtaa 50000-60000km välein. Vaihdelaatikossa saattaa ilmetä häiriöitä jo ennen seuraavaa vaihteistoöljyn vaihtoa. Vaurioiden välttämiseksi on myös suositeltavaa puhdistaa automaattivaihteisto. Todennäköisimmät syyt ovat epäpuhtaudet ja hiertymisen aiheuttama lika estävät sujuvan toiminnan  automaattivaihteissa. Tavallisella öljyn vaihdolla ei kaikkia roskia voida poistaa, koska noin 60%: n vanhasta öljystä pysyy vaihdelaatikossa. Tämä koskee noin 90% kaikista käytetyistä automaattivaihteistoista. Automaattivaihteistojen puhdistus pidentää vaihteistojen elinikää, minimoi suorituskyvyn menetykset, luo alhaisen melutason ja on siis myös erittäin hyödyllinen.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

 

Auto MAN Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!

Yhteistyössä

Auto MAN Oy on Suomen Tuontipalvelu Oy:n virallinen luovutuspiste. Katso vaihtoautojen tarjonta myös täätä: Ruotsin ja Saksan Nettiauto